Velkommen til MS Sabine

   
   
   
   
   

 

 

Nyd en sejltur med MS Sabine i det smukke Lillebælt, oplev de to lillebæltsbroer nede fra, eller lad os sejle ind gennem Fænøsund og se den smukke natur ved Gals klint og Hindsgavl, og der fra videre rundt om Fænø der er Danmarks største privatejede Ø på ca. 400 hektar. Lad turen gå videre forbi indsejlingen til Kolding fjord, mens vi spotter efter marsvin, sæler og forskellige havfugle. 

 

Oplev en lille del af Fyn fra søsiden, mens du slapper af og evt. nyder din medbragte mad på skibets dæk, eller i vores hyggelige salon. Mod forudgående aftale, kan der arrangeres servering af smørrebrød, fisketapas el.lign. ombord.

 

Du kan også leje MS Sabine med skibsfører til firmature, fødselsdage, foreningsudflugter, askespredning mv. (max. 12 personer)

 

Så uanset om du er til marsvineture, naturoplevelser, solnedgangsture, hyggeture, fiskeri, havjagt mv. er MS Sabine en tur værd. Alle børn der måtte ønske det, kan få lov til, under vejledning af skipper, at styre den 30 ton tunge MS Sabine, og modtager bagefter et certifikat med dato og underskrift på at man har sejlet en rigtig turbåd. 

 

 

Hunde kan medbringes efter forudgående aftale.

 

  Af hensyn til havmiljøet, marsvinene og andre havdyr må der IKKE smides nogle former for affald over bord.